PAYBACK DEMONSTRERAR

Skillnaden mellan växellådsoljor

Är det skillnad mellan olika växellådsoljor? Payback demonstrerar Royal Red och jämför “klättringseffekten i startögonblicket” eller vad som händer i branta backar då oljan skickas bakåt till bakaxeln.

Så här löser du upp härdad betong

Gel Hammer är en ekologisk produkt som kan ta bort upp till 6mm härdad betong på en timme. Används flitigt inom gruvindustrin och när det gäller alla former av betonggjutningar. Används även inom kakelindustrin när man önskar avlägsna kakelfogsrester som råkat hamna på plattorna.

Så här tar du bort rost från metaller

Med produkten Rustender kan du snabbt och effektivt avlägsna rost från metaller. Här demonstrerar vi hur en mycket rostig bromsskiva blir helt ren efter att ha genomgått ett kemikaliebad.

Skillnad mellan motoroljor

Demonstration och jämförelse mellan Payback motorolja och annan produkt på marknaden för att visa hur stor skillnad det kan vara i friktion mellan två motoroljor. Vi har dock valt att inte använda en konkurrents förpackning i filmen.

Skydd mot korrosion och oxidering

Här visar vi Penetro, en stark rostlösande krypolja som vi jämför med andra produkter på marknaden. Vi visar hur Penetro effektivt lösgör fastrostade detaljer och hur den skyddar mot korrosion och oxidering.

Friktionstest med fett

Demonstration av Moly Red för att visa hur mycket belastning ett fett med lågfriktionsadditiver kan tåla. Passar utmärkt för exempelvis grävmaskiner som ständigt utsätts för mycket hårda belastningar.

Tvätta bilen effektivt och miljövänligt

Ultraclean – det effektiva fordonstvättmedlet som innehåller vax och är miljö- och användarvänligt. Produkten kan med fördel användas ihop med en skumanläggning som visas på filmen.

Rengör aluminium och rostfritt

Med endast en verkningstid mellan 30 sekunder – 1 minut gör Powerwash aluminiumytor som nya. Här visas rengöring av däcktvätt och en lastbilsfälg.